Ingrid de Smit

Ingrid de Smit: “Het ordenen en in kaart brengen van de financiën van bedrijven en mensen is een eerste stap. Maar daarna begint het; financiële plannen uitzetten, budgetteren,  analyseren, zodat geld ten volste benut wordt.

Boekhouder ben ik beetje bij beetje geworden. Altijd heb ik mijn vader zijn bedrijf zien runnen; de ordners stonden in een kast in onze schuur naast de fietsen. Mijn toekomst zou daar niet liggen, ik wilde de wereld verbeteren.

Na het VWO ben ik Jeugdwelzijnswerk gaan doen. SPH heet het nu en in de jaren dat ik gewerkt heb in de kinderpsychiatrie en als gezinsvoogd had ik ook altijd oog voor de impact van geldproblemen op het welzijn van gezinnen.

Sinds 2005 ben ik bij mijn vader aan het werk gegaan bij zijn administratiekantoor. Hij is mijn leermeester en heeft mij het vak boekhouden geleerd, degelijk en geduldig. Na acht jaar, in 2013, was het tijd om voor mijzelf te beginnen. Inmiddels alweer 6 jaar geleden en heb ik een rijkdom en diversiteit aan klanten die ik ondersteun met hun administratie en belastingaangiften.

Als boekhouder vertrouwen mensen hun financiële situatie toe. Het is aan mij dit vertrouwen te vertalen naar inzicht, grip en denken in mogelijkheden.” Neem contact op voor een persoonlijk gesprek over alle mogelijkheden.