Kennis van zaken

Mijn opdrachtgevers verwachten van mij vakmanschap, efficiëntie, accuratesse, begrip, inzicht, no nonsense en kennis van zaken! Wat mijn opdrachtgevers in mij zoeken, vind ik zelf bij Scrips! Scrips is mijn administratieve partner waarin ik alles van mezelf terugvind! En ik ben niet snel tevreden!
Daan Best

Een goede bewindvoerder

Ingrid is vanaf het eerste moment heel erg betrokken bij het financiële huishouden van mijn vader. Ze doet goed haar werk, is professioneel en denkt goed met ons mee. Ze is voor ons echt een fijne ondersteuning en een goede bewindvoerder.
Liesbeth Smit. Foto: Ester Gebuis

Slimme oplossingen

Ingrid is punctueel, georganiseerd en werkt overzichtelijk, precies wat een boekhouder moet zijn. Daarnaast is ze positief betrokken bij mijn bedrijf en zoekt ze naar slimme oplossingen als die nodig zijn. Extra pluspunt: Ingrid is zeer vriendelijk in de omgang!

Persoonlijke benadering

Scrips is een kantoor met een persoonlijke benadering. Ingrid is betrouwbaar en integer. Wat ik belangrijk vind is dat ze altijd goed uitlegt waarom ze kiest voor een bepaalde aanpak. Zo krijg ik zelf ook meer inzicht en verstand van zaken.